اخبار

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظام رتبه بندی لایدن درجایگاه هشتم در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفت .

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس این نظام رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چهار معیار: دسترسی آزاد به انتشارات، تنوع جنسیتی، مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی، رتبه هشتم را در سال اخیر در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بعد از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی تبریز، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی شیراز و علوم پزشکی اصفهان، احراز نموه است. علاوه بر این دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان تمام دانشگاه های کشور جایگاه 26 ام را به خود اختصاص داده است.

دکتر فاطمه رجعتی با تبریک این دستاورد به ریاست محترم دانشگاه، حوزه تحقیقات و فناوری و اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه افزود: ورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نظام رتبه بندی نشانگر جایگاه خطیر دانشگاه در حوزه تحقیقات در میان دانشگاه های معتبر دنیاست و لازم است برای حفظ و ارتقا این جایگاه سرمایه گذاری و برنامه ریزی دقیق انجام شود. لایدن یکی از نظام‌های معتبر ارزیابی دانشگاهی اســت که هرساله دانشگاه‌های برتر دنیا را بر اسـاس شاخص‌های معتبرbibliometric مورد ارزیابی و رتبه ‌بندی قرار می‌دهد. لایدن برای ارزیابی خود از داده های پایگاه  Web of Science در سال های 2017 الی 2020 استفاده می نماید.