برگزاری کارگاه کشوری مرور نظام مند و متاآنالیز

کارگاه کشوری مرور نظام‌مند و متاآنالیز به میزبانی مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز و با همکاری مرکز کاکرین ایران به مدت ۳ روز از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۵ اسفند ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۲ با تدریس اساتید برجسته کشوری جناب آقای دکتر فرید نجفی، جناب آقای دکتر علی اکبر حق دوست، جناب آقای دکتر پیام کبیری، جناب آقای دکتر علی کبیر،‌سرکار خانم دکتر مسگرپور و نیز سرکار خانم دکتر فاطمه رجعتی رئیس مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز برگزار شد.

♻سرکار خانم دکتر فاطمه رجعتی رئیس مرکر مطعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز افزودند: این رویداد علمی با حمایت معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مرکز کاکرین ایران برگزار شده است.

در کارگاه سه روزه بیش از ۱۷۰ نفر از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و محققین از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در این رویداد علمی شرکت نمودند . محتوای کارگاه از طریق skyroomو به صورت آنلاین برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی محققن با اجزای مختلف مطالعات نظام‌مند و متاآنالیز از نگارش ایده ، چگونگی انجام این نوع از مطالعات تا نشر آن بود.

dr_haghdoost

dr_najafi